جراح پستان اصفهان | پروتز پستان اصفهان | جراحی ماستکتومی رادیکال

ماستکتومی رادیکال

زمانی که سرطان پیشرفت زیادی کرده باشد و تومورها و سلول های سرطانی درکل سینه پخش شده باشند، دیگر لامپکتومی پاسخگوی درمان بیمار نخواهد بود. در این شرایط تنها باید کل سینه سرطانی شده را حذف کرد تا بتوان جلوی پیشرفت سرطان را گرفت. اغلب موارد ماستکتومی کامل تنها روی یکی از سینه ها انجام می شود، اما در صورت نیاز باید هر دو سینه را تخلیه کرد.

جراحی ماستکتومی رادیکل کل سینه برداشته می شود. از جمله نوک سینه ها، ناحیه رنگی اطراف آنها، پوست بیرونی، غده های لنفاوی زیر بغل و حتی عضلات روی قفسه سینه. ماستکتومی رادیکال شدیدترین نوع از جراحی سرطان سینه به شمار می شود. تا سال های متمادی ماستکتومی رادیکل، روش استاندارد درمان سرطان سینه بود. اما امروزه به ندرت صورت می پذیرد. و تنها در زمانی انجام می شود که سلول های سرطانی به عضلات قفسه سینه هم سرایت کرده باشند.


همراه ما باشید با مطالب لینک های کاربردی دکتر رسول فاتحی فرد جراح پستان اصفهان :


جراح پستان اصفهان | پروتز پستان اصفهان | Complete mastectomy تخلیه سینه

عوارض ماستکتومی

تمام عمل های جراحی خطرات و عوارض خود را دارند. برخی از پیامدهای احتمالی ماستکتومی عبارتند از:

  1. ورم موقتی سینه
  2. زخم شدن سینه
  3. سفت شدن جای زخم برش ها و ماندن جای آنها روی پوست سینه
  4. عفونت یا خونریزی زخم های عمل
  5. ورم بازو، در صورت برداشتن غده های لنفاوی زیربغل
  6. محدودیت حرکت دست
  7. احساس درد در سینه تخلیه شده

معمولا بعد از ماستکتومی مقداری مایع بی رنگ در ناحیه سینه جمع می شود. چنانچه وجود این مایع باعث اذیت شما شد، بهتر است برای دریافت راه حل به جراح متخصص پستان خود مراجعه کنید. تجمع این مایع را می توان با فشار حل کرد. از طرف دیگر می توان با سوزن تخلیه نیز آن را برطرف نمود.

بعد از ماستکتومی به احتمال زیادی جای زخم در ناحیه درمان شده باقی می ماند.

از طرف دیگر افسردگی و حس از دست دادن هویت جنسی نیز در بیمارانی که ماستکتومی انجام داده اند رایج است. انجام جراحی بازسازی سینه و جبران حجم از دست رفته سینه می تواند در حل این احساسات کمک زیادی بکند.

2 دیدگاه در “جراحی ماستکتومی رادیکال”

  1. با تجویز جراح پستان مجبور به انجام جراحی ماستکتومی بودم اما روحیه امو حفظ کردم و قرار بر اینه که بعد از طی کردن دوران نقاهت بررسی بشه برای جراحی بازسازی سینه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *