جراحی پروتز سینه در افراد مبتلا به فیبروکیستیک
جراحی پروتز سینه در بیماران فیبروکیستیک | به طور کلی سینه ها در طول چرخه قاعدگی به تغییر در سطح هورمون های استروژن و پروژسترون پاسخ می دهند. سینه ها از غدد، چربی و بافت فیبری (ضخیم) تشکیل شده است. هورمون ها باعث تغییر در میزان مایعات در سینه ها می شوند. همچنین سینه ها در دوران بارداری، شیردهی و یائسگی نیز دچار تغییر می شوند.
یکی از مشکلاتی که در اثر این تغییرات ایجاد می شود و در میان خانم ها بسیار شایع است، وجود بافت فیبروکیستیک در سینه های آنها می باشد. اما نمی توان نام آن را بیماری گذاشت زیرا یک عارضه نسبتا طبیعی و کاملا بی خطر است.
فیبروکیستیک ها، برجستگی ها یا کیست های بسیار ریزی هستند که به صورت منتشر و پراکنده در میان بافت های سینه به وجود آمده اند ولی این عارضه نباید موجب نگرانی شود زیرا 30 تا 60 درصد خانم ها به فیبروکیستیک مبتلا هستند. در حقیقت این کیست ها به ندرت دچار بدخیمی می شوند و تحت تاثیر هورمون های استروژن، پروژسترون و پرولاکتین می باشد.
مطالب قرارداده شده در سایت توسط نویسنده سایت گردآوری شده است و حتما قبل از بهره برداری از مطالب حتما با پزشک خود مشورت نمایید. هیچ گونه مسئولیتی در صورت استفاده از مطالب بر عهده آقای دکتر رسول فاتحی فرد نمی باشد.
همراه ما باشید با مطالب لینک های کاربردی دکتر رسول فاتحی فرد جراح پستان اصفهان :
- تاثیر و نقش ویتامین E در بدن
- جراح پروتز پستان اصفهان دکتر رسول فاتحی فرد
- پیشگیری از سرطان سینه با زندگی سالم
- کانال آپارات دکتر رسول فاتحی فرد
- یوتیوب جراح پستان اصفهان
- تنها راه قطعی تشخیص ماهیت توده های پستانی
- دکتر فاتحی فرد جراح پستان اصفهان
- ضرورت انجام تست ماموگرافی
یکی از سوالاتی که توسط خانم های مبتلا به فیبرو کیستیک مطرح می شود این است که :
آیا با وجود فیبروکیستیک می توان جراحی پروتز سینه انجام داد؟
البته که پاسخ مثبت است و در صورت جراحی هیچ مشکلی برای فرد ایجاد نمی شود زیرا هنگام جراحی پروتز سینه، بافت های سینه به هیچ عنوان دستکاری نمی شود در نتیجه این جراحی بدون ایجاد هیچ عارضه ای قابل انجام خواهد بود. اما توصیه می شود خانم هایی که در سنین بین 40 تا 45 سالگی قرار دارند به صورت دوره ای و ماهیانه چکاپ شوند تا وضعیت آنها به صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد.
آیا جراحی پروتز سینه در عملکرد سینه اختلال ایجاد می کند؟
امروزه انجام جراحی زیبایی سینه در میان خانم ها بسیار شایع شده است و تعداد زیادی از زنان و خانم های جوان برای انجام جراحی زیبایی سینه، اقدام می کنند. عمل های جراحی زیبایی سینه شامل روش های مختلفی می باشد که یکی از آنها عمل جراحی پروتز سینه می باشد.
باید بدانید که پروتزها اغلب زیر لایه چربی عضلانی سینه گذاشته می شود و تقریبا هیچ مشکلی در عملکرد سینه به وجود نمی آورد. با این حال توصیه می شود قبل از اقدام به انجام جراحی پروتز سینه به خوبی فکر کنید و با رفتن به یک جلسه مشاوره با بهترین جراح پروتز سینه در تهران در مورد عوارض و مزایای این جراحی صحبت کنید.
جراحی پروتز سینه به دلیل انجام می شود؟
- افزایش سایز سینه ها که به طور طبیعی کوچک هستند.
- ایجاد تقارن در سینه ها در صورت نامتقارن بودن آنها به دلیل ژنتیک
- بازسازی سینه ها پس از انجام جراحی های سرطان پستان
- بهبود افتادگی جزئی سینه ها پس از دوران بارداری و شیردهی
جراحی پروتز سینه چگونه انجام می شود؟
عمل پروتز سینه یکی از جراحی های ترمیمی و زیبایی سینه می باشد. در این جراحی پروتزها در قسمت زیرین بافت عضله سینه قرار داده می شوند و موجب افزایش سایز سینه ها می شود. پروتزها به دو دسته پروتزهای سیلیکونی و سالین تقسیم بندی می شوند. جراحی پروتز سینه کاملا به صورت سرپایی و با بی حسی موضعی قابل انجام است. برش های ایجاد شده در این جراحی بسیار کوچک هستند و معمولا پس از پایان جراحی با بخیه های قابل جذب بسته می شوند.
مراقبت های لازم بعد از جراحی پروتز سینه
به منظور دستیابی به یک نتیجه مطلوب از جراحی پروتز سینه باید به یک سری نکات توجه ویژه ای داشت تا عوارض ناشی از این جراحی به حداقل برسد :
- مراجعه به پزشک و کنترل وضعیت بیمار بعد از جراحی پرتز سینه
- مصرف داروهای تجویز شده از سوی جراح
- عدم خوابیدن بر روی شکم تا مدت 3 ماه
- مصرف غذای نرم مانند سوپ در روز های ابتدایی بعد از جراحی پروتز سینه
- استحمام 48 ساعت پس از جراحی پروتز سینه
- استفاده از سوتین های طبی تا مدت 2 الی 3 ماه بعد از جراحی