جراح پستان اصفهان | پروتز پستان اصفهان | زنانی که توانایی به دنیا آوردن نوزاد زنده را ندارند

 

مطالب قرارداده شده در سایت توسط نویسنده سایت گردآوری شده است و حتما قبل از بهره برداری از مطالب حتما با پزشک خود مشورت نمایید. هیچ گونه مسئولیتی در صورت استفاده از مطالب بر عهده آقای دکتر رسول فاتحی فرد نمی باشد.

نولی پاریته با سرطان پستان ارتباط دارد ؟ |  دکتر رسول فاتحی فرد

نولی پاریته در اصطلاح به زنانی گفته می شود که توانایی به دنیا آوردن نوزاد زنده را ندارند. در واقع جنین در شکم مادر به دلایل مختلف ممکن است نتواند رشد سالم و کاملی داشته باشد. اما این موضوع نه تنها برای نوزاد بلکه برای مادر عوارضی خواهد داشت. ابتلا به سرطان پستان یکی از مهم ترین خطرات پیش رو افرادی است که از نولی پاریته رنج می برند. اما ارتباط نولی پاریته با سرطان پستان چیست؟ آیا می توان از این گونه عوارض پیشگیری کرد؟ آیا با افزایش شانس بارداری و حاملگی می توان به کاهش ابتلا به سرطان پستان کمک کرد؟ پاریته در بارداری چیست؟ پاریته بالا چیست؟

این اصطلاح پزشکی برای توصیف زنانی به کار می‌رود که تاکنون نتوانسته اند نوزاد زنده ای به دنیا بیاورند. البته این افراد ممکن است حاملگی پوچ، سقط جنین یا حتی تولد نوزاد مرده، بارداری کمتر از 20 هفته را در پرونده پزشکی خود داشته باشند، اما در حالت کلی تجربه به دنیا آوردن نوزاد زنده را نداشته اند.

جراح پستان اصفهان | پروتز پستان اصفهان | بررسی علل سفت شدن نوک سینه در زنان

دلایل مختلفی برای این موضوع وجود دارد که از جمله آنها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. بالا بودن سن
  2. داشتن اضافه وزن زیاد
  3. سابقه ابتلا به عفونت های مقاربتی
  4. سندروم تخمدان پلی کیستیک
  5. نارسایی اولیه تخمدان
  6. مصرف زیاد مواد مخدر
  7. مصرف مشروبات الکلی

علت نولی پاریته هرچه که باشد این می‌تواند بر سلامت زنان و ابتلا به سرطان پستان تاثیر بگذارد و خطر ابتلا به بیماری های مختلفی از جمله سرطان پستان، را افزایش دهد. بنابراین یکی از راه های پیشگیری از سرطان پستان برای زنان متاهل داشتن بارداری های سالم و بدون مشکل است.

همراه ما باشید با لینک های کاربردی دکتر رسول فاتحی فرد جراح پستان اصفهان :

تاثیر حاملگی بر کاهش ابتلا به سرطان پستان

اثر محافظتی بارداری در برابر سرطان سینه برای اولین بار در سال 1926 مطرح شد و در مطالعات متعدد بعدی تایید شد که تمایز سلول های اپیتلیال پستان، کاهش تعداد سلول های بنیادی پستانی، تغییر پاسخ پستان به استروژن و کاهش سطح هورمون های در گردش می توانند در این زمینه تاثیر گذار باشند.

سینه یکی از اندام های مهم است که در طول زندگی زنان دستخوش تغییرات رشدی متعدد و پیچیده می شود. برخی از این شرایط مانند بارداری و شیردهی غده پستانی را به طور دائمی تغییر دهند و یا از انکوژن ( ژن سرطانی ) جلوگیری کنند. انکوژن سینه چندین مکانیسم از جمله افزایش تکثیر سلولی، کاهش آپوپتوز سلولی، تغییر بیان ژن و تغییرات ماتریکس خارج سلولی را تقلید می کند که معمولاً در طول بارداری فعال می شوند. این مکانیسم‌ ها به سیگنال‌های بارداری واکنش نشان می‌ دهند، و در رابطه با پیشگیری سرطان سینه نقش موثر و کمک دهنده ای دارند.

جراح پستان اصفهان | پروتز پستان اصفهان | بررسی علل سفت شدن نوک سینه در زنان

در آخرین تحقیقات انجام شده، محققان به بررسی جزئیات مولکولی سلول‌های سینه پس از بارداری پرداختند تا میزان مقاومت آن ها را در برابر سرطان مشخص کنند. بر اساس مطالعات حیوانی سلول‌های سینه پس از بارداری می توانند یک ژن سرطانی قوی به نام cMYC را از بین ببرند. این یافته ها بینش جدیدی در مورد درمان سرطان آینده و راه های بهتر برای شناسایی خطر قبل از ایجاد تومور یا پیشگیری از سرطان پستان ارائه می دهند. در مورد تاثیر بارداری و شیردهی بر سرطان پستان تحقیقات همچنان ادامه دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *