جراح پستان اصفهان | پروتز پستان اصفهان | 12 عارضه داروی Letrozole

12 مورد از عوارض جانبی داروی Letrozole

داروی لتروزول عوارض جانبی جسمانی و روانی برای بیمار در پی دارد. از عوارض رایج این دارو می‌توان به موارد زیر اشاره نمود :

  1. احساس درد در مفاصل و ماهیچه‌ها
  2. احساس افسردگی و کم انرژی بودن
  3. بی کیفیت شدن خواب
  4. احساس خستگی شدید
  5. نازک شدن استخوان‌ها به دلیل کاهش استروژن در بدن
  6. بالا رفتن کلسترول و ابتلا به فشار خون بالا
  7. سردرد و گیجی
  8. تغییر اشتها، حالت تهوع و استفراغ
  9. تپش قلب و درد قفسه سینه
  10. ایجاد ورم در بازوها، دست‌ها، پاها و زانوها
  11. تشکیل لخته خون (عوارض غیر رایج)
  12. ابتلا به سندروم تونل کارپال (عوارض غیر رایج)

برای قطع لتروزول چه باید کرد؟

فرایند قطع لتروزول را پزشک متخصص به شما آموزش می‌دهد. معمولا برای قطع مصرف آن لازم نیست که به تدریج دارو را کنار بگذارید. اما سوال مهم این است که آیا با قطع Letrozole، از عود سرطان سینه در امان هستیم؟ تحقیقات نشان می‌دهند که تا چند سال پس از قطع مصرف داروی Letrozole، احتمال عود سرطان سینه کم است؛ بنابراین جای نگرانی نیست.

نکته دیگر اینکه اگر به هر دلیلی، مصرف لتروزول مشکلاتی را برای شما ایجاد می‌کند، این مساله را با پزشک خود در میان بگذارید. معمولا در چنین مواردی پزشک، یک داروی هورمونی جایگزین را برای شما انتخاب می‌کند.

جراح پستان اصفهان | پروتز پستان اصفهان | تاثیر دارو لتروزول بر سرطان سینه .

مطالب قرارداده شده در سایت توسط نویسنده سایت گردآوری شده است و حتما قبل از بهره برداری از مطالب حتما با پزشک خود مشورت نمایید. هیچ گونه مسئولیتی در صورت استفاده از مطالب بر عهده آقای دکتر رسول فاتحی فرد نمی باشد.

همراه ما باشید با لینک های کاربردی دکتر رسول فاتحی فرد جراح پستان اصفهان :

تداخل دارویی لتروزول با سایر داروها

ممکن است در طول مصرف لتروزول در درمان سرطان سینه، به داروی دیگری نیاز داشته باشید. مثلا شاید بخواهید داروی بدون نسخه‌ای را مصرف کنید؛ این گونه موارد را حتما با داروساز و پزشک خود در میان بگذارید. زیرا تداخل دارویی Letrozole با داروهای دیگر، اثر آن را کاهش دهد.

لازم است اشاره کنیم که مصرف داروهای حاوی استروژن، در زمان استفاده از Letrozole ممنوع است. زیرا این گونه داروها تاثیر لتروزول در درمان سرطان سینه را کاهش می‌دهند. همچنین اگر قصد مصرف داروهای مکمل یا قرص‌های گیاهی را دارید، حتما با متخصص جراح پستان خود یا داروساز مشورت نمایید.

جراح پستان اصفهان | پروتز پستان اصفهان | تاثیر دارو لتروزول بر سرطان سینه

تاثیر لتروزول بر بارداری و شیردهی

استفاده از این دارو در دوران بارداری، می‌تواند به جنین آسیب برساند. بنابراین بهتر است برای مصرف Letrozole در دوران بارداری، با پزشک متخصص مشورت نمایید.

در حین مصرف لتروزول برای درمان سرطان سینه، امکان بارداری وجود دارد. حتی اگر در اثر درمان‌های سرکوب‌کننده تخمدان، قاعدگی شما متوقف شده باشد. بهتر است در طول دوره مصرف لتروزول در درمان سرطان سینه، باردار نشوید. بر همین اساس، اگر در سنین باروری هستید، بهتر است از یک روش غیر هورمونی برای پیشگیری از بارداری استفاده کنید.

شیردهی به کودک نیز در حین مصرف Letrozole مجاز نیست. بهترین زمان برای شیردهی به نوزاد یک هفته پس از مصرف آخرین دوز است. در غیر این صورت، خطر انتقال دارو به بدن کودک وجود دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *