منظور از سینههای متراکم چیست؟
سینه های متراکم در زنان | بعد از ماموگرافی و تصویربرداری از سینهها به بیشتر زنان گفته میشود که سینههایی متراکم دارند اما منظور چیست؟ به سینهای متراکم گفته میشود که بیشتر بافت آن حالت فیبری یا غددی (گلندولار) داشته باشد.
متراکمبودن بافت پستان مشکلی ندارد و بیشتر در زنان جوان و افرادی دیده میشود که پستانهای کوچک دارند. بافتهای فیبری و غددی نسبت به بافتهای چربی حالت ضخیمتر و متراکمتری دارند و این موضوع در تصویرهای برداشتهشده از سینه در ماموگرافی دیده میشود. سلولهای سرطانی هم مانند بافت متراکم پستان در تصویربرداری سفید نشان داده میشوند. برای همین است که تشخیص بیماری در زنانی که سینههایی با بافت متراکم دارند، ساده نیست. برای تشخیص سرطان در افرادی با چنین بافتی از پستان به انجام سونوگرافی یا MRI هم نیاز است.
مطالب قرارداده شده در سایت توسط نویسنده سایت گردآوری شده است و حتما قبل از بهره برداری از مطالب حتما با پزشک خود مشورت نمایید. هیچ گونه مسئولیتی در صورت استفاده از مطالب بر عهده آقای دکتر رسول فاتحی فرد نمی باشد.
همراه ما باشید با مطالب لینک های کاربردی دکتر رسول فاتحی فرد جراح پستان اصفهان :
- پیشگیری از بروز سرطان سینه
- جراح پروتز پستان اصفهان دکتر رسول فاتحی فرد
- کانال آپارات دکتر رسول فاتحی فرد
- خطرات جراحی كوچک كردن سينه را بشناسید:
- یوتیوب جراح پستان اصفهان
- انواع کیست سینه را بشناسید :
- دکتر فاتحی فرد جراح پستان اصفهان
- نکات مهم در زمینه آزمایش ماموگرافی
چه شرایط و اختلالاتی روی ساختار سینه اثر میگذارد؟
ابتلا به سرطان سینه نخستین تهدید برای سلامت سینهها است. تقریباً از هر ۸ زن، یک نفر در طول زندگیاش به سرطان سینه دچار میشود. موارد دیگری که روی ساختار سینه اثر دارند هم بشناسید:
- وجود تودههای خوشخیم و غیرسرطانی در سینه
- کیستهای پستانی
- برآمدگیهایی در بافت پستان
- درد سینهها (ماستالژی)
- بثورات سینه
- تغییرات فیبروکیستیک
- تورم غدد شیری
- عفونت پستان
- ترشحات نوک سینه
برای مراقبت از خود و پستانها باید با معاینه ماهانه آشنا باشید. هرماه در روزی مشخص و در شرایطی که پزشکان توصیه میکنند، پستانها را معاینه کنید تا در صورت وجود تومور یا موردی غیرعادی در آن، اقدامات لازم را انجام بدهید.
چه زمانی باید برای مشکلات سینه به پزشک مراجعه کنید؟
مراقبت از سینهها و بررسی وضعیتشان اهمیت زیادی دارد. اگر در آنها برآمدگی جدید و مشکوکی دیدید یا شاهد ترشحاتی از نوک سینه بودید، باید به پزشک مراجعه کنید. تغییرات پوست پستان و وجود درد در آن، فرورفتن نوک پستان یا بروز بثورات پوستی در ناحیه مذکور را هم به حال خود رها نکنید.