جراح پستان اصفهان | پروتز پستان اصفهان |

عفونت پروتز سینه چگونه درمان می شود؟

عفونت ناشی از پروتز سینه یک عارضه پیش بینی نشده و بسیار نادر است. معمولاً با عمل های جراحی مناسب می توان از آن جلوگیری کرد. عفونت ناشی از پروتز سینه معمولاً از باکتریهایی ناشی میشوند که در حین یا بعد از جراحی پروتز سینه وارد بدن بیمار میشوند.
پروتز سینه مانند هر وسیله مصنوعی دیگری است و خطر عفونت در آنها بیشتر از جراحی غیر پروتزی است. دریچههای قلب مصنوعی، مفاصل زانو یا لگن و سایر دستگاههای پزشکی غیرانسانی از جهت تاریخچه ی پزشکی دارای خطر بیشتری برای عفونت هستند، زیرا دستگاه ها بافت انسانی زنده نیستند. هنگامی که باکتری ها با یک پروتز تماس پیدا می کنند، دفاع خود بدن نمی تواند به راحتی با عفونت مقابله کند. حتی با استفاده از آنتی بیوتیک ها، عفونت ها همیشه قابل پیشگیری نیستند، یا در صورت وجود عفونت، همیشه قابل درمان نیستند.
چگونه از ابتلا به عفونت های ناشی از پروتز سینه پیشگیری کنیم؟
عفونت ناشی از پروتز سینه می تواند در یکی از دوره های زمانی مربوط به عمل جراحی ایجاد شود. اولین دوره قبل از جراحی است که ممکن است باکتری ها از قبل در بدن کمین کرده باشند و پس از کاشت پروتز بیمار را آلوده کنند. این عفونت می تواند عفونت مثانه یا عفونت ریه باشد که جزئی است و بیمار متوجه آن نمی شود. درمان عفونت پروتز سینه همه بیمارانی که برای جراحی پروتز سینه اقدام می کنند باید تحت آزمایش خون و ادرار قبل از عمل قرار گیرند تا مطمئن شوند که بدن قبل از عمل عاری از عفونت است. در صورت مشاهده عفونت، قبل از اقدام به جراحی پروتز سینه باید آن را درمان کرد. به عنوان یک اقدام پیشگیرانه، بهتر است هر بیمار تحت جراحی پروتز سینه شب قبل از عمل با آنتی بیوتیک های پیشگیری کننده عفونت بدن خود را درمان کند.
پیشگیری از عفونت با ارزیابی و بهینه سازی عوامل خطر آغاز می شود. عوامل خطر شامل ویژگی های بیمار و بیماری، مانند سیگار کشیدن، چاقی، بزرگی سینه و اقدامات بازسازی فوری و همچنین درمان کمکی، مانند رادیوتراپی و شیمی درمانی است. برای پروتز سینه، برنامه ریزی و سازماندهی قبل از عمل کلید کاهش عفونت است. یک پروتکل منطقی و ثابت جراحی حین عمل و بعد از عمل، از جمله انتخاب مناسب آنتی بیوتیک، ایجاد پاکت ماستکتومی، جابجایی پروتز و استفاده از ماتریکس پوستی بدون سلول، به کاهش عفونت های پروتز سینه کمک می کند. رعایت مراقبت های بعد از پروتز سینه میتواند به پیشگیری از عوارض و خطرات احتمالی کمک کند.
علائم عفونت و بیماری های ناشی از پروتز سینه چیست؟
تعدادی از زنان مبتلا به عفونت ناشی از پروتز سینه علائم زیادی را گزارش می کنند که در مجموع به عنوان عفونت ناشی از پروتز سینه نامیده می شود. محققان هنوز در تلاشند تا تعیین کنند که آیا این علائم توسط پروتز ایجاد می شود یا محصول یک بیماری زمینه ای یا شرایط نامرتبط است. علائم جسمی ناشی از عفونت و سایر بیماری ها پس از پروتز سینه که معمولاً گزارش می شود، عبارتند از: خستگی مزمن و سردرد درد مداوم مفاصل و عضلات مشکلات تنفسی غیر قابل توضیح ریزش مو و بثورات پوستی مکرر خشکی مزمن دهان و چشم حافظه و تمرکز ضعیف افسردگی، اضطراب و بی خوابی برخی از زنان نیز درد قفسه سینه، لرز، حساسیت به نور و اختلالات هورمونی را پس از جراحی پروتز گزارش کرده اند.
عوامل خطر عفونت ناشی از پروتز سینه و پیشگیری از آن اولین قدم در پیشگیری از عفونت سینه، بررسی صحیح وضعیت بیمار تحت جراحی است. این مورد شامل بررسی تاریخچه کامل بیمار و وضعیت فیزیکی او و اصلاح هرگونه عوامل خطر زمینه ای است. تحقیقات متعدد نشان دادهاند که عوامل زمینه ای بیمار قبل از عمل همبستگی قویتری با عفونت پس از عمل جراحی دارند. ویژگی های بیمارانی که مبتلا به عفونت ناشی از پروتز سینه می شوند. بسیاری از مطالعات به دنبال تعیین مشخصات دموگرافیک و بیماری های موثر بر خطر عفونت پروتز سینه هستند.
مک کارتی و همکاران در یک تجزیه و تحلیل از 57 مورد از بیمارانی که دچار عفونت بعد از جراحی پروتز سینه شدند، دریافتند که احتمال بروز هر گونه عارضه پس از عمل در افراد سیگاری، زنان بالای 65 سال، بیماران چاق و مبتلایان به فشار خون به طور قابل توجهی افزایش یافته است.
چگونه عفونت ناشی از پروتز سینه را تشخیص دهیم؟
هیچ پروتکل مشخصی برای تشخیص بیماری ها و عفونت ناشی از پروتز سینه وجود ندارد زیرا هنوز یک تشخیص پزشکی رسمی نیست. این بدان معناست که شما به یک متخصص با تجربه نیاز دارید. در برخی موارد، مبتلایان به عفونت ناشی از پروتز سینه، خود ایمنی زمینهای پایین، سایر اختلالات سیستم ایمنی و یا اختلالات اتونومیک دارند.
جراح پلاستیک شما می تواند آزمایشهای تشخیصی را انجام دهد، همه علائم شما را بررسی کند و درمانهای مختلف را تجویز کند تا ببیند بیماری شما به عنوان بخشی از فرآیند تشخیصی عفونت ناشی از پروتز سینه چگونه پاسخ میدهد. درمان عفونت ناشی از پروتز سینه درمان عفونت ناشی از پروتز سینه به علائم شما، شرایط مختلف بدنی و خواسته های شخصی شما بستگی دارد. بسیاری از زنان پس از برداشتن پروتز سینه خود بهبودی قابل توجهی را تجربه می کنند. برخی از زنان ترجیح می دهند پروتز های خود را حفظ کنند و از درمان های غیر جراحی استفاده کنند.
درمان عفونت ناشی از پروتز سینه برداشتن پروتز سینه آلوده و مصرف آنتی بیوتیک به مدت حداقل 10 روز پس از عمل جراحی است. برخی از جراحان سعی می کنند با دادن آنتی بیوتیک، بیمار را درمان کنند، اما این درمان صحیح نیست. همیشه پروتز عفونی باقی می ماند و باید در اسرع وقت برداشته شود. قرار دادن مجدد پروتز جدید حدود چهار ماه بعد با خیال راحت انجام می شود. پروتز آلوده اولیه قابل استفاده مجدد نیست. اگر مشکوک به عفونت ناشی از پروتز سینه هستید، ضروری است که فوراً با جراح خود تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *