برای انجام پروتز سینه نیاز است تا یک عمل جراحی صورت بگیرد.
در این عمل جراحی، پزشک متخصص پروتز را درون سینه ها دقیقا روی عضله قفسه سینه قرار می دهد. قرار دادن پروتز درون سینه باعث می شود تا سینه ها برجسته شوند و یک فرم مطلوبی را به خود بگیرند. این نکته را مد نظر داشته باشید که پروتزهای سینه همیشگی نیستند و طول عمر آن ها بسته به جنسی که دارند 7 الی 12 سال است. بعد از گذشت این مدت زمان نیاز است تا فرد مجدد این روش را برای خوش حالت کردن سینه های خود انجام دهد.
انقباض کپسولی سینه، عارضه ای بعد از عمل پروتز زمانی جسمی خارجی مانند پروتز وارد بدن شما می شود، بدن برای حفاظت از خود به آن واکنش نشان می دهد و با لایه ای نازک از زخم اطراف آن را می پوشاند. این لایه در واقع بافتی نرم و انعطاف پذیر است که کپسول نامیده می شود. کپسول نرم و انعطاف پذیر، بافتی کاملاً طبیعی است. اما در برخی موارد، این لایه زخم، به شکل غیر طبیعی ضخیم و سفت می شود و در اطراف پروتز منقبض می شود.
این عارضه که انقباض کپسولی نامیده می شود، در پروتز سینه نیز ممکن است رخ دهد و سبب سفت شدن پروتز سینه و جابجایی آن شود. درد سینه ها و تغییر شکل آن ها نیز از نشانه های انقباض کپسولی است. با بدتر شدن این عارضه، سینه ها بدفرم و بدشکل می شوند و به تعویض پروتز نیاز دارد.
چه عواملی باعث انقباض کپسولی سینه ها می شوند؟
بعضی مواقع، علت بروز انقباض کپسولی عواملی مانند ضربه خوردن به سینه، قرار گرفتن در معرض اشعه های مضر و یا عفونت پروتز سینه است. اما گاهی این مشکل ناشی از عدم تخصص پزشک یا حساسیت بدن فرد به پروتز است. از مهم ترین عوامل ایجاد انقباض کپسولی بعد از عمل پروتز پستان می توان به موارد زیر اشاره کرد: اختلال خود ایمنی بدن؛ بارداری؛ قرار دادن پروتز در زیر غده پستان و بالای ماهیچه؛ ایجاد برش در آرئول (بافت و هاله اطراف سینه) – این برش خطر ابتلا به عفونت های باکتریایی را افزایش می دهد؛ استفاده از پروتزهای بسیار بزرگ. علاوه بر این، گفته می شود که میزان خطر ابتلا به انقباض کپسولی در پروتزهای سیلیکونی بیش از سایر پروتزها است. برای جلوگیری از این عارضه، باید حتماً پزشکی را انتخاب کنید که مهارت بالایی در انجام جراحی سینه و نحوه برش دارد.
سایز پروتز سینهاز است تا یک عمل جراحی صورت بگیرد. در این عمل جراحی، پزشک متخصص پروتز را درون سینه ها دقیقا روی عضله قفسه سینه قرار می دهد. قرار دادن پروتز درون سینه باعث می شود تا سینه ها برجسته شوند و یک فرم مطلوبی را به خود بگیرند.این نکته را مد نظر داشته باشید که پروتزهای سینه همیشگی نیستند و طول عمر آن ها بسته به جنسی که دارند 7 الی 12 سال است. بعد از گذشت این مدت زمان نیاز است تا فرد مجدد این روش را برای خوش حالت کردن سینه های خود انجام دهد.سایز پروتز سینه نحوه تشخیص سایز پروتز سینه متناسب با هر فردساختار بدنی هر فرد با دیگری متفاوت است.
همین موضوع سبب می شود تا هر خانمی سایز سینه متفاوتی را نسبت به دیگری داشته باشد. شاید این سوال برایتان به وجود آید که چطور هر شخص می تواند سایز پروتز سینه متناسب با خود را پیدا کند؟
در پاسخ باید گفت دو راه وجود دارد که می توان از طریق آن سایز پروتز سینه هر فرد را تشخیص داد.روش اول برای تشخیص سایز سینه با پیشرفت علم و تکنولوژی روش های کامپیوتری به وجود آمده اند. این روش ها سه بعدی هستند. در این روش یک تصویر از فرد بعد از گذاشتن پروتز درون سینه اش به نمایش گذاشته می شود. در این صورت فرد می تواند متوجه این موضوع شود که بعد از قرار گرفتن پروتز، سینه چه شکلی را به خود خواهد گرفت.
در این صورت فرد می تواند متوجه این موضوع شود که چه سایز سینه ای برای او مناسب است. البته اگر در این حوزه تخصص ندارید، در خصوص انتخاب سایز حتما با جراح پلاستیک خود مشورت کنید.روش قدیمی برای انتخاب سایز سینهدر گذشته به دلیل نبود علم و تکنولوژی برای تشخیص سایز سینه از روش متفاوتی استفاده می شد. در این روش پزشک سیلیکون هایی که قرار است حین عمل جراحی درون سینه فرد قرار بگیرد را بر روی سینه شخص می گذارد. در این روش نیاز است تا فرد لباس تنگ بپوشد و سایزهای مختلف پروتز سینه را امتحان نماید. مزیتی که این روش نسبت به روش مدرن دارد در این است که نتیجه بسیار به واقعیت نزدیک است.
انتخاب سایز پروتز سینه به چه عوامل یا شرایط بدنی بستگی دارد؟سوال مهم دیگری که ممکن است برای شما متقاضیان این روش به وجود آید این است که انتخاب سایز پروتز سینه به چه عواملی بستگی دارد؟ در پاسخ باید بگوییم برای انجام این کار نیاز است تا فرد به بیماری های مختلف مربوط به سینه مبتلا نباشد. معمولا برای انتخاب سایز پروتز سینه جثه فرد مورد بررسی قرار می گیرد.