هدف از انجام عمل پروتز سینه چیست؟
عمل پروتز سینه | پروتز های سینه علاوه بر کاربرد زیبایی که برای جذابیت بیشتر سینه خانم ها دارند می توانند در ابعاد دیگری مانند درمان نقش آفرینی کنند. این جراحی با دو هدف کلی انجام می شود که در زیر به آن اشاره شده است:
همراه ما باشید با مطالب آموزشی و خواندنی دکتر رسول فاتحی فرد جراح پستان اصفهان :
- چگونگی جراحی پروتز سینه
- پروتز پستان اصفهان
- بررسی انواع پروتز سینه از جهات مختلف
- تکنیک های جراحی لیفت سینه
- جراح پستان اصفهان دکتر رسول فاتحی فرد
- جراح پروتز پستان
- ارتباط پروتز پستان و بروز سرطان پستان
جنبه جراحی پروتز سینه
درمانی : بسیاری از خانم های که پس از ابتلا به سرطان پستان و برداشتن بافت سینه شان درگیر افسردگی و تضعیف روحیه شده اند می توانند از این عمل زیبایی سینه محبوب بهره مند شوند تا فرمی زیبا به اندام ها برگردد و ظاهری طبیعی را تجربه کنند.
زیبایی: بعضی بانوان جراحی پروتز سینه را با هدف افزایش سایز و حجم سینه انجام میدهند. معمولا این بانوان از ظاهر سینه و یا عدم تقارن پستان های خود ناراضی هستند و سپس تصمیم به جراحی می گیرد معمولاً هدف از این جراحی افزایش اعتماد به نفس در خانم هاست.
در مورد عارضه انقباض کپسولی سینه بعد از جراحی پروتز سینه چه می دانید؟!
یکی از مشکلاتی که بعد از جراحی پروتز پستان ممکن است برای خانمها به وجود بیاید انقباض کپسولی است. به طور کلی وقتی جسم و یا شی خارجی وارد بدن می شود بدن نسبت به آن واکنش نشان میدهد. پروتز سینه نیز یک شی خارجی محسوب میشود و در نتیجه بدن به صورت طبیعی به آن واکنش نشان می دهد، به صورتی که ممکن است یک لایه زخم در اطراف پروتز سینه ایجاد شود. ممکن است این لایه نازک زخم تا مدتی برای بیمار هیچ مشکلی ایجاد نکند و به صورتی که او متوجه این قضیه نشود اما گاهی این بافت سفت می شود و باعث تحت فشار قرار گرفتن پروتز و همچنین تغییر شکل پستان می شود.
حتی گاهی می توان علت اصلی پارگی یا ترکیدگی پروتز سینه و درد سینه را ایجاد همین لایه نازک دانست. انقباض کپسول پروتز سینه فقط در ۵ درصد افرادی که این جراحی را انجام می دهند اتفاق میافتد و به طور کلی نمی توان یک زمان مشخص را برای آن در نظر گرفت. بعضی افراد ممکن است به دلایل زیر بیشتر از سایرین دچار این عارضه شوند:
- بیمارانی که جراحی انجام دادهاند و دچار عوارضی چون هماتوم، سروما و عفونتهای باکتریایی شدهاند.
- افرادی که دچار اختلالات سیستم ایمنی هستند.
- افرادی که به سینههایشان ضربههای شدید وارد شده باشد.
- افرادی که دچار پارگی پروتز سینه شده باشند.
- افرادی که تحت پرتودرمانی قرار دارند.
- افرادی که باردار هستند.
نکته: لازم به ذکر است که میزان خطر ابتلا به انقباض کپسولی در پروتزهای سیلیکونی بیش از سایر پروتزها است.