جراح پستان اصفهان | روند جراحی ماموپلاستی

آشنایی با جزئیات روند جراحی ماموپلاستی

روند جراحی ماموپلاستی | جراحی ماموپلاستی با برداشت پوست و بافت اضافی سینه و هم چنین فرم دهی سینه همراه می باشد. تکنیک به کار رفته در این جراحی به آناتومی بدن بیمار و اولویت های بیمار بستگی دارد.

معمولا در این روش جراحی، برشی اطراف هاله قهوه ای رنگ دور نوک سینه زده می شود و تا زیر چین های طبیعی زیر سینه امتداد می یابد. در مواردی که اندازه سینه بسیار بزرگ باشد، جای نوک سینه نیز تغییر خواهد کرد. در پایان، برش ها بخیه زده خواهند شد. جراحی کوچک کردن سینه، تحت بیهوشی عمومی انجام می شود و در حدود دو تا سه ساعت به طول می انجامد.


همراه ما باشید با مطالب آموزشی و خواندنی دکتر رسول فاتحی فرد جراح پستان اصفهان :


جراح پستان اصفهان | سوتین مخصوص بعد از عمل ماموپلاستی

مراقبت ها و دوره نقاهت ماموپلاستی

روند جراحی ماموپلاستی | ممکن است از بیمار خواسته شود تا چند هفته بعد از جراحی، سوتین مخصوص را بپوشد تا علاوه بر محافظت از بخیه ها، به فرم دهی بهتر سینه نیز کمک شود.

معمولا بعد از جراحی داروهای مسکن از سوی پزشک تجویز می شود. در صورتی که میزان درد برای بیمار قابل تحمل نباشد، می توان از این داروها استفاده کرد. مصرف آنتی بیوتیک نیز از بروز عفونت پیشگیری خواهد کرد.

بهتر است بیمار چند روزی را در منزل استراحت کند. انجام فعالیت های شدید بدنی مانند ورزش تا چند هفته ممنوع است. این قبیل فعالیت ها احتمال خونریزی را افزایش می دهند. خوابیدن بر روی سینه ها نیز تا چند هفته ممنوع می باشد. در صورت زمان مناسب بازگشت به محل کار، حتما باید با جراح سینه داشته باشید.

خانم هایی که تحت این جراحی قرار می گیرند باید این نکته را در نظر داشته باشند، مشاهده التهاب و تورم در بافت سینه بعد از جراحی کاملا طبیعی است و بعد از گذشت چند هفته و گاها چند ماه برطرف خواهد شد. استحمام بعد از برداشتن پانسمان بلامانع است.

دوران نقاهت پس از عمل ماموپلاستی

در کنار موارد گفته، رعایت یک سری موارد از سوی بیمار ضروری است تا دوره نقاهت با کمترین میزان عوارض و با سرعت بیشتری طی شود. نکاتی از قبیل:

  1. عدم مصرف داروهای ضد التهابی و غیر استروئیدی مانند آسپیرین، ژلوفن و نوافن. این قبیل داروها احتمال خونریزی حین عمل و بعد از آن را افزایش می دهند.
  2. بیمار باید تمام داروهای مصرفی را به پزشک اطلاع دهد. گاهی نیاز است داروی جدیدی جایگزین داروهای قدیمی شود.
  3. کنار گذاشتن استعمال سیگار و دخانیات. نیکوتین موجود در سیگار، روند بهبود را به تاخیر می اندازد و احتمال بروز عوارض را افزایش می دهد.
  4. ناشتا بودن. نخوردن و نیاشامیدن آب، مایعات و مواد غذایی، شش تا هشت ساعت قبل از جراحی.
  5. از آن جایی که این روش جراحی تحت بیهوشی انجام می شود. ممکن است بعد از جراحی و به دلیل باقی ماندن اثرات بیهوشی، انجام برخی کارها برای بیمار سخت باشد. به همین خاطر توصیه می شود فردی از دوستان و یا اطرافیان، بیمار را همراهی کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *