زیبایی سینه با عمل پروتز سینه امکان پذیر است؟
جراحی پروتز سینه | پروتز سینه یکی از محبوبترین جراحیهای زیبایی در بانوان است به طوری که مشاهده میشود هر ساله ده ها هزار زن متقاضی عمل پروتز سینه هستند. بسیاری از زنان تصور می کنند که سینه های بسیار کوچکی دارند و اندازه یا شکلش نامتناسب یا غیر جذاب است. بعضی از زنان سینه هایی دارند که کاملا رشد نکرده یا بعد از حاملگی، پیری و یا به دنبال تغییر وزن به میزان قابل توجهی اندازه و شکل قبلیش تغییر کرده و از فرم مناسب خارج شده است.
بسیاری از زنانی نیز که بخاطر سرطان سینه جراحی کردهاند از پروتز سینه برای بازسازی سینه استفاده میکنند. این جراحی و زیباسازی باعث بازگشت اعتماد به نفس در این خانومها خواهد شد. خانمی که می خواهد عمل پروتز سینه را انجام دهد، حق انتخاب در نوع عمل جراحی را دارد.
به طور مثال: نوع وجنس، اندازه پروتز، و برش لازم جهت جاگذاری پروتز سینه را میتواند تعیین کند. برای هر انتخاب فواید و مضراتی وجود دارد، به هر حال اطلاعات مورد نیاز به مراجعه کننده داده میشود و بدین وسیله، اوست که با مشاوره تصمیم می گیرد، که کدام روش را برگزیند.
مطالب خواندنی و آموزنده دکتر رسول فاتحی فرد جراح پستان اصفهان :
- نحوه مکانیسم کربوکسی تراپی جهت رفع اسکار جراحی
- پروتز پستان اصفهان
- ماستیت گرانولوماتوز ضایعه التهابی پستان
- متخصص جراح پستان اصفهان دکتر رسول فاتحی فرد
- عارضه کیست پستان چه نشانه هایی دارد ؟
- چرا افتادگی پستان اتفاق می افتد ؟
آیا پروتزهای سینه قابل اطمینان هستند؟
جراحی پروتز سینه | ماده سازنده پروتز و لایه بیرونی آن از جنس سیلیکون است. سیلیکون عنصری است که در طبیعت یافت میشود و از ترکیب عناصری چون کربن، ئیدروژن و اکسیژن ایجاد میشود. سیلیکون در تولید محصولاتی چون لوازم آرایشی، مواد غذایی و پروتزهای پزشکی مورد استفاده قرار می گیرد.
مطالعات زیادی در جهت اثبات بیماریزا بودن پروتزهای سیلیکونی سینه انجام شده است . که همه آنها به عدم ارتباط و تاثیر پروتز به بیماری هایی همچون سرطان سینه و آرتوروماتودید منتج شد. بسیاری از خانم ها در مورد این نوع عمل جراحی بدون شک داستان های ترسناکی شنیده اند. ازجمله مسمومیت زایی سیلیکون یا ایجاد بیماری خود ایمنی بافت همبندی پروتز که مربوط به “تراوش” یا مهاجرت ژل می باشند .
در نتیجه در مورد عمل بزرگ کردن سینه در دهه اخیر تبلیغات متفاوتی را دیده ایم، مخصوصاً از طریق عملکردهای غیر مسئولانه ی رسانه ها که بدین طریق علیرغم حقایق موجود، ادعاها و سئوالاتی در مورد ایمنی سیلیکون مطرح کردهاند.
آیا لازم است که منتظر بمانیم که بعد از بچهدار شدن این جراحی را انجام دهیم؟
جراحی پروتز سینه | این بسته به انتخاب بیمار است، بیشتر از نیمی از بیماران قبل ازاین که صاحب فرزند شوند، تحت عمل قرار میگیرند و اکثر آنان هیچ مشکلی در شیردهی پس از جراحی احساس نکردهاند.
در ضمن برشی که استفاده میشود بسیار کوچک است و جراح سعی میکند که میزان به هم ریختگی غدههای شیری اطراف نیپل را به کمترین حد ممکن برساند. پروتز سینه که در زیربافت سینه موثر در شیر دهی قرار میگیرد به هیچ عنوان آسیبی به تغذیه کودک شیرخوار نخواهد رساند.
مصرف چه داروهایی را باید قبل از جراحی قطع کرد؟
بهتر است که مصرف هرگونه دارویی که حاوی آسپیرین و ایبوپروفن، یا هر مادهای که موجب کاهش وزن شود ، حداقل دو هفته قبل از جراحی قطع شود.به علاوه ویتامین هایی مانند E باید 10 روز قبل از عمل قطع شود.
مدت بهبودی چقدر به طول میانجامد؟
مدت بهبودی در بیماران مختلف متفاوت است. اما بیشتر بیماران قادر هستند که 1-2 هفته بعد از جراحی فعالیتهای روزانه خود را از سر گیرند.
پروتز های سینه تا چه مدت باقی می مانند؟
همانند باقی محصولات ساخت دست بشر، پروتزهای سینه عمری محدود دارند. با وجود اینکه بسیار قوی و مقاوم هستند، حتی در برابر فشار، ولی مستعد کهنه شدن و فرسایش در طول زمان می باشند. به طور میانگین پروتز سینه حدود 20 سال است. اگرچه کهنه شدن و یا پاره شدن در میان افراد مختلف متفاوت است.
به عنوان مثال به طور طبیعی پروتز سینهی زنانی که تحت فعالیت بدنی بالا (مربی ایروبیک و …) هستند در یک دوره ی زمانی مشخص نسبت به کسانی که تمرینات و تحرکات کمتری دارند، بیشتر فرسوده و پاره می شوند. به منظور داشتن یک ارزیابی مناسب برای حالت و موقعیت پروتزهای سینهی شما بهترین توصیه و پیشنهاد این است که توسط پزشک و متخصص به طور منظم بعد از 10 ـ 15 سال که از عملتان گذشت معاینه شوید و اگر لازم بود سونوگرافی انجام دهید.